DakrandbeveiligingDeze hekwerken zijn leverbaar in aluminium en staal verzinkt en worden modulair opgebouwd.

Dakrandbeveiliging

In plaats van een inloopbeveiliging in het verlengde van de kooiladder uitstap kan men ook een dakrandbeveiliging aanbrengen, welke het valgevaar zijwaarts ten opzichte van de kooiladder wegneemt. Daarnaast is het ook mogelijk de gehele dakrand te beveiligen met een hekwerk. Dakrandbeveiliging is door Roossien Hoogwerktechniek volledig op maat te maken, verzekerd van veilig werken op hoogte. Onze monteurs beschikken over jaren ervaring en monteren altijd vakkundig.

Norm

Conform de Europese NEN-EN-ISO 14122-3 norm dient deze minimaal 1500 mm breed te zijn (of over de volledige lengte indien deze kleiner is dan 3000 mm). Nationale voorschriften kunnen strenger zijn.


Voorkom bedrijfsongevallen en laat Roossien Hoogwerktechniek uw dakrand beschermen. Wij hebben jarenlange ervaring met het inmeten en plaatsen van verschillende dakrand- val- en inloopbeveiliging. Onze Technische Adviseurs lopen graag uw aanvraag met u door en beschikken altijd over een passende en mooie oplossing voor uw dak. Zorg dat u vandaag nog een veilig dak heeft en voorkom ernstige ongevallen.