Diensten


Zowel voor als na het bepalen van uw keuze voor het juiste product voor uw situatie, staan wij u graag met raad en daad terzijde. Bijvoorbeeld met een volledige Risico-inventarisatie & -evaluatie, waarmee u gerichte adviezen en een Plan van Aanpak (PvA) overhandigd krijgt. Om te voorkomen dat in uw bedrijf één van de duizenden SEH-behandelingen welke jaarlijks plaatsvinden als gevolg van een val van hoogte, noodzakelijk is.

Transport doen wij het liefst zelf, via onze eigen expeditiedienst. Hiermee bent u verzekerd van een correcte en schadevrije levering van uw zorgvuldig geselecteerde klimmateriaal.

Of neem ons ruime assortiment aan bordestrappen. Deze worden deels geassembleerd aangeleverd, stuk voor stuk voorzien van een duidelijke assemblagehandleiding. Maar onze assemblagedienst kan ze naar wens ook volledig voor u in elkaar zetten. Dat doet zij voor de meeste klanten ook als het om kooiladders gaat. Voor ons is dat een routineklus, wat u terugziet in de scherpe prijsstelling voor deze aanvullende dienstverlening.

En wilt u van A tot Z ontzorgd worden? Dan maakt u toch gebruik van onze vakkundige montagedienst. Voor alle producten geldt dat wij ze ook na levering of montage graag letterlijk en figuurlijk voor u in het oog houden, door de jaarlijkse inspectie voor u te verzorgen. Onze afdeling aftersales adviseert u graag over de mogelijkheden dit eventueel in een contractvorm te gieten, zodat ook dat belangrijke stuk veiligheid optimaal geborgd is in uw onderneming.