LuikenRoossien Hoogwerktechniek produceert zijn eigen luiken en is gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor hebben wij altijd een oplossing op het gebied van luiken. Onze tekenkamer ontwerpt het product en de luik word uiteindelijk in onze eigen productielijn geproduceerd. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren ook in grotere getallen.


Maatwerk luiken

Onze luiken worden door ons op maat gemaakt, hierdoor bieden wij onze klanten de mogelijkheid om voor elke situatie een oplossing te bieden. Alles wordt eerst doorgenomen en gemeten met of door u, vervolgens is het aan onze tekenkamer om het echte maatwerk te maken. Met de gemaakte 3D tekening/model word een stuklijst gedraaid, hierna gaat deze de productie in en word voor u in detail in gefabriceerd en in elkaar gezet.

Montage

Roossien Hoogwerktechniek beschikt over een ervaren montageteam waar wij graag gebruik van maken, zij zijn zeer ervaren op het gebied van industrieel klimmateriaal. Laat u door ons uw maatwerk product monteren en wees zeker van een goed gemonteerd product.