Onze Commercieel Technisch Adviseurs: meedenken en deskundig advies


Vaak is de behoefte voor een hoogwaardige oplossing op het gebied van klimmateriaal aanwezig maar ligt de oplossing voor de (eind)gebruiker niet direct voor de hand. De commercieel technische adviseurs op onze binnen- en buitendienst denken graag met u mee en voorzien u, gewapend met jarenlange ervaring op ons vakgebied, van het juiste advies om tot een oplossing voor uw vraagstuk te komen.

Onze geografische spreiding is zo ingericht dat wij altijd in de buurt zijn. Met vestigingen in Groningen en Antwerpen en buitendienstmedewerkers verspreid over Nederland en Vlaanderen kunnen wij elke dag bij u langskomen.


Onze afdeling Engineering: productontwikkeling en uitwerking van de technische details


Tekenkamer en werkvoorbereiding zorgen ervoor dat de bedachte maatwerkoplossing in offerte- of orderfase technisch wordt doorgerekend en produceren een vrijgavetekening voor de fabricage.
De productie: van ontwerp naar werkelijkheid


Vakkundige medewerkers die op onze productielocaties in Nederland en Duitsland uw maatwerkopdracht vervaardigen conform het goedgekeurde ontwerp, gelden de normen en volgens de Roossien kwaliteitsstandaard.
Onze montagedienst: keurig afgewerkt op locatie


Eenmaal gereed wordt uw maatwerkproduct op locatie afgeleverd en (indien van toepassing) professioneel gemonteerd door onze VCA gecertificeerde montageteams. Waar nodig worden gebruiksinstructies verstrekt en uitleg gegeven.
Aftersales: ons serviceapparaat tot uw beschikking


Uitmuntende service staat zeer hoog in ons vaandel. Uitbreiding, reparatie, vervanging, jaarlijkse inspectie, gebruikerstraining en regelmatige bezoeken van onze adviseurs zijn dagelijkse praktijk bij Roossien Hoogwerktechniek.