Projecten


Op deze pagina vindt u een overzicht van de meest recente projecten die door ons zijn uitgevoerd. Deze maatwerkproducten bestaan voornamelijk uit aluminium en staal. Voor uw eigen maatwerk product kunt u elke werkdag tussen 08.00 t/m 17.00 contact met ons opnemen via ons algemeen telefoonnummer: 050 - 549 6290 of voor snelle informatie kunt u gebruik maken van onze chatservice.
Koepelbordes Rijksuniversiteit Groningen


Volledige dakrandbeveiliging inclusief een koepelbordes voor werkzaamheden voor de koepel. Dit prominente project staat in het hartje van Groningen op het UMCG / Rijksuniversiteits gebouw. Roossien Hoogwerktechniek bedenkt, werkt uit en levert volgens tevredenheid van de klant.


Aluminium verrijdbare brugtrap


Deze aluminium verrijdbare brugtrappen zijn voorzien van 4 zwenkwielen met een remsysteem. Ze zijn uitgevoerd met twee openslaande klapdeuren en een aangepaste schoprand, hierdoor kan je de brugtrap voor meerdere doeleinden gebruiken. Uitgevoerd met de standaard aluminium ribbelprofieltreden.


Aluminium verrijdbare platformtrap


Deze aluminium verrijdbare platformtrap is voorzien van een uitstekend platform aan de rechterzijde, hiervoor is een contragewicht geplaatst aan de linkerzijde van de trap. Tevens is deze maatwerk platformtrap voorzien van een deels demontabel leuningwerk en rubberen stootkussen. Uitgevoerd met de standaard aluminium ribbelprofieltreden.


Aluminium verrijdbare bordestrap


Deze aluminium verrijdbare bordestrap is voorzien van een lang werkplatform met twee zelfsluitende klapdeuren. Het linker leuningwerk is deels weggelaten i.v.m. werkzaamheden. Tevens is deze bordestrap voorzien van remsysteem en waarschuwingsbord. Uitgevoerd in staalverzinkte ponsroostertreden voor extra anti-slip in een natte of gladde omgeving.