Vracht- en bedrijfswagens


Werkt u in de vracht- of bedrijfswagenindustrie? Roossien Hoogwerktechniek biedt vele oplossingen binnen deze sector, zo hebben wij speciaal voor de tankwagen een 'tankwagenladder' in ons assortiment. Naast de tankwagenladder maken wij ook verschillende op maat gemaakte opstappen of bordestrappen om de vrachtwagens makkelijker te betreden. Maatwerk is al jaren onze specialiteit, mocht u uw oplossing toch niet kunnen vinden in onderstaande afbeeldingen, dan kunnen wij het geheid op maat leveren. Door onze snelle productielijn zijn wij ook in staat om maatwerk in bulk te leveren. 


Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd rechts onderin het scherm met ons chatten voor snelle informatie. Voor een persoonlijk gesprek zijn wij elke werkdag van 08.00 t/m 17.00 te bereiken op 050 - 549 6290.


Aluminium verrijdbare bordestrap met staalverzinkte roostertreden. Voorzien van uitklapbare hendel voor makkelijk verrijden. Deze bordestrappen zijn gemaakt voor het instappen van een laadruimte van een vrachtwagen. 


Aluminium verrijdbare bordestrap met sluitdeuren en waarschuwingsbord. 


Aluminium bordesconstructie voor het ijsvrij maken van de vrachtwagen.


Aluminium onderhoudsbordessen voor vrachtwagens. Bordessen zijn voorzien van zelfsluitend poortje en leuningwerk rondom. Geschikt voor onderhoud of werkzaamheden aan een vrachtwagen. Deze bordessen worden op maat gemaakt.


Tankwagenladder met vierkante korf, makkelijk verrijdbaar en een stabiele constructie. Ideaal voor het onderhouden van een tankwagen.